© Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020

Het Belang van Schoten
Webbeheerder : Karel Blockx

De doodswens van de traditionele partijen

Vlaanderen buitenspel

ONGELOOFLIJK! Het enige woord dat in mijn hoofd opkwam toen ik de mening van de Franstalige hoorde over dat bijna 50% van de Vlaamse bevolking buitenspel moet worden gezet en dus GEEN mening mag hebben over de epidemie die ons leven beheerst.

Wallonië is namelijk van  oordeel dat een speciale noodregering zonder de 2 grootste partijen moet opgericht worden. Volgens de laatste peiling gaat het over 49% van de Vlaamse kiezers. Als we rekening houden met het feit dat 85% van onze export economie uit Vlaanderen komt, mogen we dus allemaal hard werken maar hebben we geen inbreng over wat er met onze belastingen moet gebeuren om onze economische verliezen terug te normaliseren. Vlaams Collectief heeft hier een duidelijke mening over: DIT IS MODERNE KOLONISATIE!!! Dit is Vlaanderen belachelijk maken in de ganse wereld, dit is ons degraderen naar de status van onderontwikkelde Untermenschen. Een volk vol harde noeste arbeiders en vlijtige onafhankelijk gevochten vrouwen wordt, plat gezegd, te kakken gezet.

De redenen die de slechts 34 zetels in het Federale Parlement hiervoor opgeven is dat het te zwaar zou zijn om een stoelendans te organiseren. Beste politici, politiek is een stoelendans. Een stoelendans die tot stand komt door middel van de democratie. Als het volk wil dat anderen uw plaats innemen en zij deze uitspraak hebben gedaan aan de hand van democratische verkiezingen, bestaat uw beslissing uit gehoorzaamheid aan het Belgische volk. En aan de uitslagen te zien, heeft Wallonië de linkse en Vlaanderen de rechtse kaart getrokken. Laten we dan de economische perikelen volgend uit deze noodsituatie oplossen volgens de keuze van de kiezer.

 

De Federale regering heeft vandaag nog maar duidelijk gemaakt hun taak niet aan te kunnen. Mensen in hun ziekbed naaien momenteel zelf mondmaskers samen met de stof die hun kinderen meebrengen naar de klinieken omdat ons Maggie haarzelf in de doeken heeft laten doen door een paar corrupte Turken die de levering niet ter plaatse hebben laten toekomen. Dit is niet meer gezien volgens Dr Van Ranst sinds 1918! Onze regering heeft ons dus maar eventjes meer dan 100 jaar in de tijd terug gekatapulteerd.

Europa maakt duidelijk hoe het niet tegen haar taak opgewassen is: Duitsland weigert mondmaskers te verdelen aan haar bondgenoten en mede EU-lidstaten. Europa doet niets! In Italië sterven mensen omdat de EU geen re-organisatie ineen steekt die onder andere de beademingsapparatuur herverdeelt gedurende deze ramp. De EU roept op geen grenzen te sluiten terwijl dit de meest adequate oplossing is om Corona enigszins in te dijken. Het ontbreekt onze beleidsmakers uiteraard aan politieke moed hun landgenoten te beschermen. Zolang we deze klungelaars laten betijen, blijven onze grenzen wagenwijd open.  De enige moed die ze hebben is ons uitlachen door op foto's te poseren hoe we ons net NIET beschermen. En Almaci lachte op de achtergrond lustig de Vlaming mee uit.

Beste regering; uw doodswens hebt U volmondig uitgesproken. Het volk zal het vonnis voltrekken.

 

Vlaanderen, neem het heft in eigen handen en ga voor ZELFBESTUUR omdat onze kinderen, onze toekomst, niet mag gehypothekeerd worden. Nu niet, NOOIT niet!

Kolonisatie? NEE! Zelfbestuur? JA!

Bron : vlaamscollectief.org door Ozzy Reijnaert

Enkele reacties : 

Tom Vandendriesssche : Na maanden uitroken zijn ze er dankzij corona in geslaagd de wil van de Vlaamse kiezer om te draaien en hebben ze hun door links en franstaligen gedomineerde bezettingsregering

Tom Van Grieken : Een gezondheidscrisis MISBRUIKEN om hun bestuurlijke ONKUNDE te verbergen en vooral hun postjes veilig te stellen: SCHAAMTELOOS! Dit is geen noodregering, maar een regering in nood.

Roeland Van Walleghem : Mocht een buitenlander u vragen hoe de politiek in België in mekaar zit, toon dan die foto en zeg dat die genomen is tijdens de ergste naoorlogse, menselijke crisis die dit land meemaakt. Met het gevaar dat die persoon u gek zal verklaren.

Bart Claes : Terwijl onze burgers liggen te sterven staan deze walgelijke en incompetente politici te juichen. Ze hebben deze crisis misbruikt om snel snel een regering vol incompetente losers te vormen. Let vooral op Arrogante Almaci in de achtergrond.

Barbara Pas : Zondag 15/3: een door Franstaligen geregisseerde en gedomineerde Belgische regering, die volmacht en goedkeuring krijgt van de N-VA. 
En terwijl er een drama op ons afstevent poseren politici dolblij omdat ze postjes kunnen behouden en boven hun electoraal gewicht kunnen blijven spelen. Wat een totaal misplaatste vreugde. Wat een beschamend beeld. De achtergrond van de foto is zowaar nog erger.

Ortwin Depoortere : De onbekwamen die verdorie nog niet kunnen zorgen voor voldoende mondmaskers. Tijd voor ander en beter.

16 maart 2020