© Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020

Het Belang van Schoten
Webbeheerder : Karel Blockx

De Green Deal van 10.000.000.000.000 Euro

 

Een ramp bovenop een ramp voor Vlaanderen en Europa

Steeds meer en luider klinken het weerwoord en het verzet van diegenen die zich niet meer willen laten bestelen.


Terwijl de minister van samenleven steeds ostentatief wegkijkt (een minister van samenleven onwaardig), en samen met Crevits en Jambon als kinderen zitten te lachen en gniffelen, poogt de spreker Sam Van Rooy via het spreekgestoelte om de portemonnee van de gewone mensen alsnog te redden voor de klimaat-hyena’s.

Let goed op: Frans Timmermans van de EUSSR wilt het klimaat redden, niet door iedereen voor zijn eigen deur te laten keren, maar door 10.000 miljard Euro belastingen te heffen.


Daarbij is niet duidelijk voor welke concrete projecten en infrastructuur die zullen worden aangewend.


Vergelijk het met een kaskrediet van 100 miljoen dat u als KMO aan uw bank zou vragen en waarmee je zou kunnen doen wat je wilt op basis van een schimmig verhaal. Geen bank die jou dat ooit zou geven.


En hoeveel van die 10.000.000.000.000 € zou belgië, eigenlijk Vlaanderen, want Wallonië en Brussel hebben geen geld, daarvoor moeten ophoesten ?

Heel veel, want hier zit veel spaargeld. Waar zal het naartoe gaan?


Ik bedoel; in wiens zakken zal het geld verdwijnen?


Oh, we weten het allemaal: politici en ondernemers die zich aansloten bij de oplichtersbende.

Het is niet om het klimaat te redden maar om de Euro en Europa te redden dat ten gevolge van een rampzalig monetair en economisch beleid, het vertrek van Groot Brittanië, verdere en groffe immigratie/omvolking, de problemen van de Deutsche Bank, de redding van Griekenland , een put hebben geslagen van hier tot in Tokio. En in zo’n grote put past alleen een gigantische berg geld. UW GELD !

Er is nog slechts een manier om Europa te redden, en dat is grotesker en megalomaan verder blijven liegen.


Ermee stoppen zou de ramp voor Vlaanderen nog kunnen beperken. Maar in of uit de EU, de schade zal enorm zijn. En die zullen onze kinderen, ons ganse nageslacht, moeten dragen, nog lang nadat men zich zal afvragen wie de klimaatleugens heeft bedacht.

Want ja, mensen vergeten snel!

Bron : nageltjes.be door a.griffon

18 januari 2020