© Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020

Het Belang van Schoten
Webbeheerder : Karel Blockx

JOODSE NEP-PREMIER WILMES

STEUNT JOODSE EIS TOT CENSUUR TEGEN AALST CARNAVAL

Zoals we al wisten eisen de Europese Unie en de machtige internationale Joodse lobby in Amerika censuur tegen Aalst Carnaval.  De onschuldige spotternijen daar zouden zowaar getuigen van ‘antisemitisme’ en ‘gebrek aan respect voor de holocaust’.

Men zou verwachten dat in zo’n situatie de regering van België krachtig de vrije meningsuiting zou verdedigen, maar dat is niet zo: in een persbericht heeft de huidige nep-premier, Sofie Wilmes van de Waalse MR, Aalst Carnaval veroordeeld. Het gebruik van referenties en stereotypen die gemeenschappen en bevolkingsgroepen stigmatiseren op basis van hun afkomst, leidt tot verdeeldheid. Het brengt het samenleven in gevaar. Zeker als het gaat om bewuste en herhaalde acties. Ons land gaat er prat op dit soort mistoestanden te blijven bestrijden. De federale overheid is hier elke dag mee bezig. Dit is trouwens ook de essentie van de interministeriële conferentie tegen racisme die deze week is opgezet.  “De federale regering roept op tot dialoog en empathie tussen mensen en vraagt alle belanghebbenden hun verantwoordelijkheid te nemen”.

 

Een duidelijke oproep tot gerechtelijk optreden en censuur dus.  De eerste stappen daartoe zijn al gezet: de politie ging de namen noteren van deelnemers aan een carnavalsgroep, verkleed als ‘klaagmieren’, en het inquisitiecentrum UNIA startte een onderzoek…

De actie van Wilmes kan niet los gezien worden van het feit dat zij zelf ook Joods is.  De onbekende Sofie Wilmes viel voordien enkel op vanwege haar anti-Vlaams gedrag in de gemeenteraad van Sint-Genesius-Rode.

Dat Wilmes zo’n berichten de wereld kan insturen is eigenlijk wraakroepend.  Er bestaat momenteel geen regering meer, want die is gevallen, en heeft géén meerderheid meer in Vlaanderen; de huidige nep regering moet zich dus beperken tot ‘lopende zaken’.  Maar daar trekt niemand zich wat van aan: de nep ministers doen gewoon voort alsof er niets veranderd is.  Hoelang nog?

Bron : reactnieuws.net

25 februari 2020