© Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020

Het Belang van Schoten
Webbeheerder : Karel Blockx

Vier Afrikaanse migranten verkrachten 13-jarig meisje

VIER migranten uit Eritrea zijn aangeklaagd vanwege de gewelddadige verkrachting van een 13-jarig Zweeds meisje.

Dit gebeurde in een openbaar toilet in Örebro in Zweden. 

De mannen waren tussen de 20 en 25 jaar. Ze dwongen haar een wc hokje in en verkrachtten haar om de beurt. Één van de mannen filmde de verkrachting.

De 5 volwassen migranten grepen het 13-jarige meisje in de nek en schouders en duwde haar met geweld tegen de muur. Na haar hoofd meerdere malen tegen de muur gestoten te hebben duwden ze haar in een toilet.

In dat toilet hebben 4 migranten haar verkracht.

Het Zweedse slachtoffertje was ernstig gewond en had interne bloedingen. Ook haar handen, schouders, armen en knieën zaten onder het bloed.

Nog niet te spreken over de psychische schade. Het leven van dit meisje is voorgoed verpest vanwege een aantal mensen die onze leiders zo ontzettend graag binnen willen blijven halen.

Ondanks dat ze met z´n vijven waren, zijn er maar 4 aangeklaagd wegens verkrachting. Één van hen is tevens aangeklaagd voor het filmen van kinderporno.

De aanklagers hebben geëist dat wanneer de vier migranten veroordeeld worden, ze het land uitgezet worden nadat ze hun 15 jaar gevangenisstraf hebben uitgezeten. De eis is 15 jaar.

Bron : commonsensetv.nl

02 december 2019